Skip to main content

Business taxi: zakelijk vervoer 
naar elke bestemming

Volledig ontzorgd, comfortabel en luxe van A naar B?
Direct reserveren

Snel, comfortabel en luxe vervoer. Onze business taxi biedt meer dan het gewone. Met het geraffineerde interieur en onze stijlvol geklede chauffeurs wordt zakelijk vervoer een complete ervaring. Voor jou en je zakenrelaties. Een goede eerste indruk is namelijk onmisbaar.

11 mln

kilometers per jaar

50+

jaar ervaring

24/7

bereikbaar

Wij bieden business
taxi service op maat

Bij Met en Co ben je verzekerd van comfortabel vervoer en perfecte service. Voor alle zakelijke doeleinden hebben wij een passende en aangename oplossing. Van relatievervoer tot business en airport transfers. Wij denken graag met je mee, hoe uitgebreid je wensen ook zijn. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en hebben de opleiding tot directievervoer gedaan.

Begin je zakenreis
in een limousine

In een E-klasse of S-klasse Mercedes vervoeren we je naar het vliegveld, of een andere bestemming in Nederland. En we houden tot in de puntjes rekening met persoonlijke wensen. Van het inladen van de bagage tot het openen van de deur bij aankomst. Bovendien is het mogelijk om op rekening te betalen, zodat de reis zorgeloos begint. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel naar 020-631 10 63.

Comfortabel en luxe directievervoer

“De chauffeur was stipt op tijd aanwezig. Een vriendelijke en luxe service zorgde voor een complete start van de reis. ”

Businessclass vervoer

“Discrete en luxe manier van reizen. De comfort van de auto zorgt ervoor dat zakelijke besprekingen door kunnen lopen.”

Directievervoer

Luxe vervoer,
 snel geregeld

Veelgestelde vragen

Beschikt de business taxi over extra service?

Ja, de business taxi’s beschikken over extra services zoals helpen met in- en uitladen van de koffers en deur openhouden. Op aanvraag is ook WIFI mogelijk in de auto of catering. Neem hiervoor contact op met +31 20 406 7444.

Is het mogelijk om op rekening te betalen?

Voor reguliere klanten bij de business taxi is dit wel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via +31 20 406 7444