Calamiteiten vervoer: direct vervangend vervoer

Direct contact? Bel Guy!

Een vlucht is overboekt. Of het vliegtuig kan door weersomstandigheden niet vertrekken. Een stressvolle situatie, zowel voor passagiers als de luchtvaartmaatschappij. Gestrande reizigers moeten snel opgevangen worden. En dat is precies waar Met en Co je bij kan helpen.

120

moderne voertuigen

50+

jaar ervaring

altijd

een oplossing

Vervangend busvervoer van
vliegveld naar hotel

Binnen een halfuur brengen wij passagiers vanaf het Koeriersplein naar een hotel in de buurt. Op de afgesproken dag zorgen wij dat iedereen weer op tijd het vliegveld bereikt. En vervangend vervoer naar een andere luchthaven? Ook deze zorg kunnen wij voor je uit handen nemen.

Persoonlijk betrokken
bij passagiers

Een calamiteit levert vragen op. Daarom hebben wij vlak naast het Koeriersplein onze eigen Met en Co balie, waar we in overleg passagiers opvangen en begeleiden naar de bussen. Eventueel kunnen wij passagiers ophalen achter de douane, aangezien Met en Co als enige vervoersbedrijf daar toegang toe heeft.

Snelle service bij elke calamiteit

Wij kunnen standaard rijden bij calamiteiten, maar ook ad hoc bieden wij snelle service. Want waar een wil is, is een weg. En wij gaan net zo lang door tot alle passagiers geholpen zijn.

Anderen over ons calamiteitenvervoer

“Helaas konden wij niet mee met onze vlucht. Erg vervelend. Maar we zijn zeer goed opgevangen door zowel de luchtvaartmaatschappij als Met en Co. De volgende dag konden we door naar onze vakantiebestemming”

Schiphol reiziger

“Op het laatste moment niet mee kunnen op een vlucht is nooit leuk. Ik probeer de mensen altijd zo goed mogelijk te informeren zodat het voor iedereen duidelijk is. Als ik na zo'n dag dan toch blije mensen kan afzetten is het voor mij geslaagd.”

Chauffeur Met en Co
Ook zij rekenen met succes op ons

Meer weten over
vervangend vervoer
bij calamiteiten?

Direct contact? Bel Guy!
U kunt ook uw vraag online aan ons stellen