Skip to main content

Crew vervoer: personeelsvervoer naar de luchthaven

Tijd is cruciaal. Vooral voor een luchtvaartmaatschappij. Reizigers zorgeloos laten vertrekken én de kosten beperken — dat is het doel. Om dat te bereiken moet de crew op tijd aanwezig zijn. Met en Co kent dit logistieke proces als geen ander. Al 40 jaar vervoeren wij personeel van en naar het vliegveld. Altijd op tijd, want afspraak is afspraak.

11 mln

kilometers per jaar

50+

jaar ervaring

altijd

uw personeel op tijd

Personeelsvervoer
tot aan het toestel

Onze service stopt niet bij het vliegveld. Wij rijden tot aan het toestel en zetten daar het personeel af of wij halen ze daar op. De crew is daardoor niet afhankelijk van andere partijen die de vertrektijd beïnvloeden. En ook als de crew terugkeert zorgen wij dat zij zo snel mogelijk naar hun hotel worden vervoerd.

Wij gaan voor de hoogst
mogelijke comfortklasse

Een uitgeruste crew zorgt namelijk voor een prettige vlucht. Daarom zijn onze bussen voorzien van airconditioning en afzonderlijk verstelbare stoelen. Vriendelijke chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit. Wij laten onze dienstverlening naadloos aansluiten op jullie persoonlijke wensen.

Anderen over ons crewvervoer

“Al jaren vervoer ik verschillende crews naar hun hotels of naar Schiphol. Ik vind het fijn als ik iedereen weer veilig en op tijd op zijn of haar locatie heb afgezet.”

Chauffeur Met en Co
Ook werken wij voor

Wij staan alvast klaar
rijdt uw personeel de
volgende keer mee?

U kunt ook uw vraag online aan ons stellen