Dag trips: touringcar services in Nederland en België

Direct contact? Bel Guy!

Nederland op zijn mooist. Dan denken wij aan tulpenvelden, grachten en de kust. Of de Zaanse Schans en de Keukenhof. Toeristen zijn er niet weg te slaan. Maar, zij zijn ook op zoek naar een touroperator die de reis uit handen neemt. En dat met comfortabel vervoer en gezellige chauffeurs. Wij zijn gespecialiseerd in vervoeren van grote groepen, of het nu gaat om 16 personen of 3000, wij regelen het. In ons eigen land of in België vervoeren wij toeristen van over de hele wereld.

11 mln

kilometers per jaar

50+

jaar ervaring

altijd

een oplossing

Volledige en betrouwbare touringcar service

Daar staan wij voor. Want toeristenvervoer, dat moet flexibel zijn. Wij nemen het gehele proces uit handen; van coördinatie tot meertalige chauffeurs. En is er last minute een extra touringcar nodig? Geen enkel probleem. Wij gaan net zo lang door tot het geregeld is. Afspraak is afspraak – dat is ons motto. Het is dan ook niet voor niets dat grote touroperaters zoals bijvoorbeeld Intercruises al langere tijd zaken met ons doen.

Chauffeurs over onze touringcar service

“Het is altijd leuk om dagtrips te rijden. De gasten die meereizen willen graag het mooie zien van Nederland en daar breng ik ze graag naartoe.”

Chauffeur Met en Co

“Ik vind het belangrijk om onze gasten een onvergetelijke dag te geven. Vriendelijkheid en een veilige rit staan bij mij centraal.”

Chauffeur Met en Co
Trots dat wij werken voor

Touringcar
met chauffeur
huren?

Direct contact? Bel Guy!
U kunt ook uw vraag online aan ons stellen