Evenementen vervoer: touringcar huren voor elke gelegenheid

Comfortabel naar uw feestbestemming
Online offerte aanvragen

Je bent van plan om met een groep uit eten te gaan. Voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld. Of je zoekt vervoer naar een festival, voetbalwedstrijd of een ander evenement. Je hebt eigenlijk maar één wens: comfortabel vervoer dat jullie op tijd van A naar B brengt. En dat is precies waarbij wij je kunnen helpen.

11 mln

kilometers per jaar

24

uur per dag inzetbaar

50+

ervaring

Wij denken graag met je mee

Hoe uitgebreid je wensen ook zijn. Wij nemen je vraag volledig uit handen.  Wij rijden met nette bussen. Een luxe interieur en een luxe uitstraling geven dat beetje extra aan de rit. Je wordt opgehaald bij de aangegeven ophaallocatie en daar zetten we je na het evenement weer netjes af. Moeten we tussendoor nog iemand ophalen dan is dat geen probleem. Wij maken ook tussenstops. Ook het inzetten van een pendelbus tussen twee locaties behoort tot de mogelijkheden.

Anderen over evenementenvervoer

“De bus was stipt op tijd om ons op te halen voor het bedrijfsuitje. Een vriendelijke chauffeur zette ons voor de deur af en haalde ons daar ook weer op. Goed geregeld.”

Passagier bedrijfsfeest

“Wij hebben een bus gehuurd bij Met en Co om naar een concert te gaan. Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur en een comfortabel rit voor ons allemaal. Wij hebben een super avond gehad.”

Concertavond

Op zoek naar
evenementen-
vervoer?

Wij zorgen voor groepsvervoer vanaf 2 personen. Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.