Schiphol Parking: zorgeloos parkeren op 10 minuten afstand van Schiphol

Je vliegt binnenkort vanaf Schiphol. Voor een welverdiende vakantie, familiebezoek of een citytrip. In gedachten is je reis al begonnen. Maar, je weet nog niet hoe je naar Schiphol gaat. Je vrienden 's nachts uit bed bellen, dat wil je in ieder geval niet. Het liefst parkeer je in de nabijheid van Schiphol, zodat je zorgeloos op reis kunt.

10

minuten afstand van Schiphol

gratis

shuttleservice naar Schiphol

24/7

bemand en bereikbaar

Green Parking: voordelig en
veilig parkeren op Schiphol

Daar helpen wij je graag bij. Ons geasfalteerde terrein GreenParking bevindt zich op 10 minuten afstand van Schiphol. Je bent er zo, als je de N201 afrijdt zie je afslag Green Park op de borden al staan. Het terrein is voorzien van de benodigde faciliteiten. Je parkeert zelf je auto en je hoeft niet je sleutels af te geven. Ook is het terrein vanzelfsprekend 24/7 geopend en uitgerust met camerabewaking. Onze nagelnieuwe bussen brengen je de gehele dag van en naar Schiphol.

Onze shuttleservice brengt je
binnen 10 minuten naar Schiphol

Gratis, met koffers en al. Onze chauffeurs rijden continu zodat jij nooit lang staat te wachten. Geen stress en gesjouw met koffers: een belangrijke bijdrage aan het reisgenot. En ben je eenmaal op reis? Dan kun je onze vriendelijke klantenservice op elk moment van de dag bereiken.

Reserveer nu jouw parkeerplek
bij GreenParking

Op zoek naar een
veilige en voordelige
parkeerplek?

Wij zorgen voor je auto zodat jij zorgeloos op reis kan. Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.