Touringcar services: comfortabel groepsvervoer

Comfortabel naar uw (feest)bestemming
Online offerte aanvragen

Toeristische dagtrips, groepsvervoer van en naar evenementen of een pendelbus van en naar een festival. Waar je ook een bus voor nodig hebt - wij staan voor je klaar. Wij denken graag met je mee om het vervoer zo comfortabel mogelijk te maken.

Luxe touringcar vervoer

Wij rijden al jaren met plezier en passie dagtrips voor touroperators. Tours naar Amsterdam, de Zaanse Schans of de Keukenhof staan regelmatig op de agenda. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer. Wij ontzorgen de klant en zorgen voor flexibel en comfortabel vervoer op maat.

Dagtrips

Van bedrijfsfeest tot voetbalwedstrijd

Op zoek naar vervoer voor een bedrijfsfeest, avondje Amsterdam, een voetbalwedstrijd of een festival? Wij helpen je bij comfortabel vervoer. Voor de deur afgezet en weer opgehaald. Precies op tijd.

Evenementenvervoer

Klanten over onze touringcar service

“De bus was stipt op tijd om ons op te halen voor het bedrijfsuitje. Een vriendelijke chauffeur zette ons voor de deur af en haalde ons daar ook weer op. Goed geregeld.”

Passagier bedrijfsfeest

“Wij hebben een bus gehuurd bij Met en Co om naar een concert te gaan. Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur en een comfortabel rit voor ons allemaal. Wij hebben een super avond gehad.”

Concertavond

Op zoek naar
touringcar-
services?

Bekijk de mogelijkheden voor evenementenvervoer en dagtrips