Skip to main content

Business limousine: zakelijk vervoer 
van en naar Schiphol

Volledig ontzorgd, comfortabel en luxe van A naar B?

Snel, comfortabel en fraai vervoer. Wij bieden exclusieve en comfortabele limousine services aan, met een vloot van comfortabele Mercedessen. Onze chauffeurs zijn professioneel en hoffelijk, en zorgen ervoor dat u zich als een VIP voelt tijdens uw rit. Wij zorgen ervoor dat u op een stijlvolle en comfortabele manier op uw bestemming aankomt.

11 mln

kilometers per jaar

50+

jaar ervaring

24/7

bereikbaar

Wij bieden uitstekend gastheerschap

Ons bedrijf hecht veel waarde aan uitstekend gastheerschap. Onze chauffeurs zijn getraind om met de hoogste kwaliteit service te bieden. Ze staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw bagage, de deur voor u open te houden en u comfortabel in de limousine te begeleiden.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze voertuigen altijd in perfecte staat zijn. Onze Mercedes limousines zijn goed onderhouden en voorzien van luxe voorzieningen zoals lederen bekleding, airconditioning, entertainment systemen en Wifi.

Begin je zakenreis
in een limousine

Kortom, bij ons bent u verzekerd van comfort en uitstekend gastheerschap tijdens uw limousine rit. Wij streven ernaar om uw ervaring onvergetelijk te maken en u een hoogwaardige service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw speciale gelegenheid perfect maken met onze exclusieve limousine-diensten.

Veelgestelde vragen

Beschikt de business limousine over extra service?

Ja, de business taxi’s beschikken over extra services zoals helpen met in- en uitladen van de koffers en deur openhouden. Op aanvraag is ook WIFI mogelijk in de auto of catering. Neem hiervoor contact op met +31 20 406 7444.