Skip to main content

Hotel shuttle service vanaf Schiphol

Als hotel wil je je gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Van een sfeervol diner tot een comfortabele overnachting. Ook met een warm ontvangst kun je net het verschil maken. Daar helpt Met en Co je graag bij. Wij vervoeren jouw gasten vanaf Schiphol naar het hotel en weer terug, de hele dag door. Een tevreden klant keert namelijk graag terug.

24

uur per dag inzetbaar

50+

jaar ervaring

altijd

zorgeloos

Van hotel shuttle service
naar tevreden gast

Dat is ons doel. Tot nu toe maken we dit o.a. waar voor NH Hotels, Hyatt, Dorint en Wyndham Apollo. Ruim 18 uur per dag vervoeren wij hun gasten zorgeloos van het vliegveld naar het hotel en weer terug. Maar ook andere hotels in de omgeving Schiphol en Amsterdam kunnen de hotel shuttle service van Met en Co inzetten.

Met en Co heeft oog voor
persoonlijke wensen

Liggen er meerdere hotels op de route? Of wil je reizigers extra comfort bieden? Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit – en de beste ervaring. Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Klanten over onze hotel shuttle service

“Wij werken al jaren samen met Met en Co. Dit naar volle tevredenheid. De communicatie binnen de hotellerie dient snel en effectief te zijn. Met en Co weet hier goed op in te spelen.”

Radisson hotel Amsterdam

“Werken met Met en Co geeft het gevoel alsof we met onze eigen mensen werken. De chauffeurs zijn betrouwbaar, vriendelijk en begrijpen gastvrijheid.”

Hyatt Place Amsterdam Airport
Trots dat wij werken voor

Wij staan alvast klaar
rijden uw gasten de
volgende keer mee?

U kunt ook uw vraag online aan ons stellen