Skip to main content

Taxi service: luchthavenvervoer en zakelijk vervoer

Volledig ontzorgd, comfortabel en luxe van A naar B?
Direct reserveren

Onze taxi services bieden meer dan het gewone. Of het nu gaat om vervoer van en naar Schiphol of net dat beetje meer luxe in de vorm van een business taxi. Bij ons is het een complete ervaring. Comfortabel en luxe vervoer.

Wij bieden
comfortabel vervoer

Je wilt graag snel en comfortabel van en naar Schiphol gebracht worden. Bij Met en Co ben je aan het goed adres. In de regio Schiphol zijn wij de voordeligste aanbieder van luchthavenvervoer. Of je nou alleen reist of met een heel gezelschap, onze chauffeurs vervoeren iedereen op tijd en veilig van en naar Schiphol.

Luchthavenvervoer

Wij bieden
business taxi service op maat

Voor alle zakelijke doeleinden hebben wij een passende oplossing. Van directievervoer tot aan airport transfers. Onze chauffeurs zijn discreet, spreken meerdere talen en hebben een opleiding gedaan tot directiechauffeur. In een E-klasse of S-klasse of een fraaie V-klasse Mercedes word je in stijl vervoerd. Wij houden rekening met specifieke wensen en eisen, zodat de reis zorgeloos kan beginnen.

Business taxi

Passagiers over onze taxi service

“De chauffeur was stipt op tijd aanwezig. Een vriendelijke en luxe service zorgde voor een complete start van de reis. ”

Businessclass vervoer

“Discrete en luxe manier van reizen. De comfort van de auto zorgt ervoor dat zakelijke besprekingen door kunnen lopen.”

Directievervoer

Luxe vervoer,
 snel geregeld

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het reserveren van een taxi?

Via het online reserveringsformulier kan je alle ritgegevens invoeren. Wanneer er een prijs opgegeven kan worden dan kan je direct betalen via IDeal en is de reservering bevestigd. Wanneer er geen tarief getoond kan worden ontvang je binnen één werkdag een offerte.

Mogen kinderen meereizen?

Voor de taxi is een kinderstoel noodzakelijk bij kinderen tot een lengte van 1.35 m. Wij beschikken over voldoende kinderzitjes. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestellen van de rit in het opmerkingenveld.