Werken bij
Met en Co

Bij Met en Co staat de klant centraal. Sinds 1923 werken wij met plezier aan een buitengewone dienstverlening en een maximale veiligheid. Specifieke vervoerswensen? Graag zelfs. Kosten noch moeite worden gespaard. En met een team van 100 gemotiveerde mensen in Aalsmeer en op Schiphol is dat geen enkel probleem.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures. Je bent altijd welkom om je CV en motivatiebrief op te sturen naar info@metenco.nl

1. Coordinator operationele zaken

Met een klein team sturen wij een succesvolle organisatie aan waarin we zo’n 100 collega’s de mogelijkheid bieden met veel plezier te werken. Onze dienstverlening bestaat uit het vervoeren van reizigers van en naar Schiphol. Dit doen we met zowel limousines als touringcars. Daarnaast zijn wij actief in de facilitaire dienstverlening. Beide activiteiten doen we op het allerhoogste niveau.
Driven by Excellence is dan ook niet voor niets ons motto.

Om te beginnen zoeken we een leuke kerel of een leuke dame. Vervolgens in willekeurige volgorde: stressbestendig, secuur, hbo-niveau, teamspeler, meedenken, regelmeester, excel ervaring, communicatief sterk, minimaal uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, georganiseerd. Graag een paar jaar ervaring, maar veel meer jaren mag ook. Daarnaast hebben we nog minstens 10 wensen maar die bespreken we graag een keer tijdens een ontmoeting.

Je werkplek vind je in ons nagelnieuwe kantoor op Schiphol-Rijk.

Wat wij je bieden: een vast contract, minimaal 32 uur, prettige werksfeer, mooie werkplek, de mogelijkheid om echt mee te doen met het aansturen van de organisatie en uiteraard zorgen we ervoor dat de juiste man of vrouw een goede beloning krijgt.
Volgens je nieuwe collega’s hebben we hierbij een zeer aantrekkelijke functie beschikbaar.

Als je eerst nog iets wilt vragen kan je bellen met Cees Buur op 0622934269
Solliciteren……………dan graag een mail aan info@metenco.nl