Skip to main content

Over
Met en Co

Your Journey, Our Priority. Sinds 1923 werken wij met plezier aan een buitengewone vervoerservaring en aan een maximale veiligheid. Specifieke vervoerswensen? Graag zelfs. Kosten noch moeite worden gespaard. En met een team van 100 gemotiveerde mensen in Aalsmeer en op Schiphol is dat geen enkel probleem.

Sinds 1923

uw vervoerspartner

100

gemotiveerde medewerkers

60

betrouwbare en moderne wagens

Wij zijn gespecialiseerd in Schiphol vervoer

En daarin gaan we tot het uiterste. Denk aan eigen balies op Schiphol, crewvervoer en hotel shuttles. Daarnaast zijn wij, als enige vervoersbedrijf, bevoegd om te rijden op het platform van Schiphol. Onze service stopt dus letterlijk naast het toestel.

Business vervoer: comfortabel en luxe van A naar B

Je hebt namelijk maar één kans op een goede indruk. Vooral als je op zakenreis gaat met waardevolle relaties. Onze business taxi biedt daarom meer dan het gewone. Van stijlvol geklede meertalige chauffeurs tot geraffineerd interieur: bij ons wordt zakelijk vervoer een complete ervaring. Want dat moet vooral snel, comfortabel en luxe zijn.

Afspraak is afspraak,
dat is ons motto

Wij zorgen ervoor dat je op tijd je bestemming bereikt. Of het nu gaat om luchthavenvervoer of een zakenreis. Onze chauffeurs staan op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie. Op Schiphol kan dat zelfs direct bij de aankomsthal. Want afspraak is afspraak. Voor minder starten we de motor niet.

Hoe het allemaal
begon in 1923

1923, het jaar dat Met en Co het levenslicht zag. De heer Met startte het bedrijf, met als focus ambulance- en rouwvervoer. Daarnaast verhuurde hij auto’s en had hij een eigen garage – het begin van onze taxi- en minibusservice.

In 1962 werd Met en Co overgenomen door de heer Du Pau. Dit was het begin van het vervoer op Schiphol. In 1986 begon het bedrijf met touringcars. Het ambulance- en rouwvervoer kwam te vervallen.

Sinds 2017 is Met en Co ligt de focus van het bedrijf  voornamelijk op zakelijk vervoer op- en rondom Schiphol.

Ook zij rekenen met succes op ons

meer weten over
de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur gerust uw vraag via onderstaand contactformulier. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.