Skip to main content

Over
Met en Co

Wij zijn een zakelijke service verlener. Ons motto is "Driven by Excellence" dat is wie wij zijn en wat we doen. Wij werken voornamelijk op en rondom Schiphol en bieden high class service. Onze gedreven en enthousiaste medewerkers beschikken over een uitstekend gastheerschap en bieden altijd de beste service.

Sinds 1923

uw vervoerspartner

50+

gemotiveerde medewerkers

25+

betrouwbare en moderne wagens

Limousine vervoer rondom Schiphol

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van (VIP) gasten in onze fraaie limousines. Comfort, klasse en service staan hierbij centraal. Wij hebben een eigen balie op Schiphol om gasten te ontvangen en snel te kunnen bedienen.

Serviceverlening zit in ons DNA

Naast onze vervoersservice bieden wij ook facilitaire diensten aan. Wij ontvangen gasten op het Schiphol VIP Centre en begeleiden ze van A tot Z in hun vertrek vanaf Schiphol of hun aankomst op Schiphol. Luxe, discretie en klasse staan hierbij centraal.

Ook bieden wij hotel shuttle service aan voor hotels rondom Schiphol. Wij vervoeren iedereen veilig, comfortabel en op tijd van en naar Schiphol.

Afspraak is afspraak,
dat is ons motto

Wij zorgen ervoor dat je op tijd je bestemming bereikt. Of het nu gaat om luchthavenvervoer of een zakenreis. Onze chauffeurs staan op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie. Op Schiphol kan dat zelfs direct bij de aankomsthal. Want afspraak is afspraak. Voor minder starten we de motor niet.

Hoe het allemaal
begon in 1923

1923, het jaar dat Met en Co het levenslicht zag. De heer Met startte het bedrijf, met als focus ambulance- en rouwvervoer. Daarnaast verhuurde hij auto’s en had hij een eigen garage – het begin van onze taxi- en minibusservice.

In 1962 werd Met en Co overgenomen. Dit was het begin van het vervoer op Schiphol. In 1986 begon het bedrijf met touringcars. Het ambulance- en rouwvervoer kwam te vervallen.

Sinds 2017 is het bedrijf overgenomen door 2 zakelijke serviceverleners en ligt de focus van het bedrijf  voornamelijk op zakelijk vervoer op- en rondom Schiphol.

meer weten over
de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur gerust uw vraag via info@metenco.nl