Skip to main content

Luchthavenvoer voor zakelijke klanten: Ervaar onze Limousine service!

Begin comfortabel aan uw (zaken)reis!

Welkom bij Met en Co, uw premium keuze voor luxe luchthavenvoer. Als u op zoek bent naar een ongeëvenaarde ervaring en exclusief vervoer voor uw zakelijke reizen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze Limousine service bieden wij u comfort, stijl en efficiëntie, voor het ultieme luxe transport.

25+

moderne voertuigen

50+

jaar ervaring

altijd

een oplossing

We hebben een uitgebreide Schiphol vervoer service

Ongeëvenaarde luxe
Onze Limousines zijn uitgerust met de hoogste mate van luxe en comfort. Stap in en ervaar de weelde van ruime zitplaatsen, elegante interieurs en state-of-the-art entertainmentsystemen. Geniet van de privacy en exclusiviteit die onze limousines bieden, terwijl u ontspant na een drukke werkdag of u voorbereidt op een belangrijke zakelijke bijeenkomst.

Stijlvolle professionaliteit
Bij Met en Co begrijpen we het belang van een professionele uitstraling. Onze ervaren chauffeurs zijn attent, goed gekleed en punctueel, waardoor uw bezoekers of klanten meteen onder de indruk zullen zijn. We zorgen ervoor dat u en uw zakelijke partners in stijl worden vervoerd, zodat u altijd de juiste indruk maakt.

Passagiers over ons luchthavenvervoer

“Wij zijn perfect op tijd opgehaald. Een vriendelijke chauffeur bracht ons naar Schiphol zodat we ruim op tijd waren voor onze vlucht.”

Passagier

“Op het laatste moment kon Met en Co gelukkig nog wat voor mij regelen. Snel geregeld, vriendelijke chauffeurs en een comfortabele wagen.”

Passagier

Veelgestelde vragen

Waar word ik opgehaald op Schiphol?

Met en Co beschikt over een eigen balie in aankomsthal 4 op Schiphol. Vanaf hier kun je op de bus of taxi stappen.

Vanaf hoeveel personen kan ik reserveren?

Het is mogelijk om vanaf 1 persoon bij ons te reserveren.