Skip to main content

Vervoer op en rond Schiphol

Wij zijn gespecialiseerd in vervoer op en rondom Schiphol. Als enige vervoersbedrijf zijn wij bevoegd om op het platform te rijden. Onze service stopt dus letterlijk naast het toestel. Maar denk ook aan andere activiteiten zoals vervoer van en naar Schiphol.

Comfortabel vervoer voor de crew

Wij bieden een uitgebreide service aan op het gebied van crewvervoer. Wij denken hierin graag met je mee en beseffen hoe belangrijk tijd is. Hoe uitgebreid je wensen ook zijn wij verzorgen het vervoer. Snel en comfortabel vervoer van alle gemakken voorzien. Daar kun je op rekenen.

Crewvervoer

Persoonlijke hotel shuttle service

Zorgeloos de gasten van en naar het hotel vervoeren. Dat is waar wij voor staan. Comfortabele en veilige ritten. Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bussen in eigen huisstijl te laten designen. Herkenbaar en een mooi visitekaartje. Wij denken graag mee aan een unieke reiservaring voor de gast.

Hotel shuttle service

Klanten over ons Schiphol vervoer

“Wij zijn perfect op tijd opgehaald. Een vriendelijke chauffeur bracht ons naar Schiphol zodat we ruim op tijd waren voor onze vlucht.”

Passagier

“Op het laatste moment kon Met en Co gelukkig nog wat mij regelen. Snel geregeld, vriendelijke chauffeurs en een comfortabele wagen.”

Passagier

Reserveer
uw vervoer naar Schiphol