Skip to main content

Facilitaire dienstverlening: Baliewerkzaamheden tot aan VIP gasten verzorgen

Volledig ontzorgd en altijd discreet

Welkom bij onze facilitaire dienstverlening. Wij zijn er trots op om hoogwaardige facilitaire diensten aan te bieden, waaronder baliewerkzaamheden, receptiediensten en VIP afhandeling. Onze toegewijde en vriendelijke medewerkers staan klaar om u en uw gasten een uitstekende ervaring te bieden.

Meerdere

VIP afhandelingen

50+

jaar ervaring

24/7

bereikbaar

VIP afhandeling

Wij begrijpen het belang van het bieden van een onvergetelijke ervaring aan VIP gasten. Of het nu gaat om belangrijke zakenpartners, hoogwaardigheidsbekleders of beroemdheden, onze speciale VIP afhandeling die wij verzorgen voor het Schiphol VIP Centre zorgt ervoor dat ze op een gepaste manier worden behandeld. Met oog voor detail en een persoonlijke aanpak creƫren we een op maat gemaakte ervaring die voldoet aan de specifieke behoeften en verwachtingen van VIP gasten.

Van het regelen van de aankomst en vertrek afhandeling op Schiphol tot exclusieve services en het verzorgen van speciale verzoeken. Wij zorgen ervoor dat onze VIP gasten zich volledig verzorgd voelen gedurende hun verblijf.

Volledig
ontzorgd

Of het nu gaat om baliewerkzaamheden, receptiediensten of VIP afhandeling, bij Met en Co streven we ernaar om uitstekende facilitaire diensten te leveren die uw verwachtingen overtreffen. Onze focus ligt op het bieden van een professionele, gastvrije en efficiƫnte dienstverlening waarmee u en uw gasten zich welkom en gewaardeerd voelen. Ons deskundige team is speciaal getraind om bezoekers hartelijk te verwelkomen, te informeren en hen snel en effectief te assisteren bij hun vragen en verzoeken. Met een goed georganiseerde en nette balie zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt.

Veelgestelde vragen

Zijn de facilitaire diensten voor iedereen beschikbaar?

Wij werken voor de zakelijke klant op en rondom Schiphol. Andere werkzaamheden? Neem contact met ons op om te kijken wat mogelijk is.

Kan ik via jullie VIP Service op Schiphol boeken?

De VIP service op Schiphol boek je via Schiphol zelf. Het is een service van Schiphol en wij voeren de afhandelingen uit voor de luchtvaartmaatschappijen.